WEBSITE

CREATIE

WEBSITE CREATIE

 

Naast alle toffe content die je kunt bedenken is een website nog steeds onmisbaar voor je bedrijf. Alle informatie op één plek waarbij je meteen je brand identity kunt laten zien? De creatie van een website kunnen wij voor je realiseren en daarin denken we graag met je mee.

VOOR ELK BUDGET

Een goede website maken hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Wij kunnen voor elk budget een voorstel doen voor een website waarmee jij uit de voeten kunt. Benieuwd? Contact ons dan via het contactformulier en laat ons je de helpende hand bieden!

ONDERHOUD

Een website heeft vaak onderhoud nodig zodat alles blijft werken zoals het zou moeten werken. Het updaten van bepaalde ondersteunende plugins en veiligheidsmaatregelen treffen zijn enkele voorbeelden van onderhoud dat wij graag voor je doen.

VINDBAARHEID

Gevonden worden op het internet is een belangrijke zaak om je te onderscheiden van je concurrenten. Search Enginge Optimization (SEO), waarbij je organisch beter gevonden zult worden, is een complex iets. Door hier slim mee om te gaan kunnen we jou hoger krijgen in Google!

GOOGLE ANALYTICS

Wij hebben een Google Analytics Specialist aan boord die je inzicht kan geven in het verkeer op je website. Wie bezoeken je website eigenlijk? Waar komen ze vandaan en hoelang blijven zij op je pagina? Waar verlaten zij je pagina? Allemaal waardevolle informatie om je website uiteindelijk naar een hoger plan te tillen en meer omzet uit je bezoekers te kunnen halen!

ANDERE WENSEN?

 

Zijn er andere zaken waarbij wij je kunnen helpen omtrent websites? Laat het ons weten zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?