SOCIAL MEDIA

 

BEHEER

SOCIAL MEDIA BEHEER

Het beheren van alle social media kanalen is nogal een karwei en dat werk nemen we graag uit handen. Jij hebt toch ook liever je handen vrij om nieuwe klanten te werven of met andere creatieve processen bezig te zijn?

Het beheer gaat natuurlijk in overleg en wij zullen nooit zaken plaatsen zonder dit te overleggen.

INSTAGRAM

Instagram blijft maar groeien en is een ideaal medium om met minimale middelen veel bereik te genereren. Goede content is van essentieel belang en als we ons beheer koppelen aan onze content creatie moeten er mooie resultaten te behalen zijn voor jouw bedrijf.

FACEBOOK

Facebook is nog steeds gigantisch groot en we zouden dit platform dan ook zeker niet links laten liggen. Met updates van allerlei zaken die jouw bedrijf aangaan kun je een hoop mensen bereiken; zowel gesponsord als via organisch bereik. Het beheer van uw pagina, waaronder bijvoorbeeld het reageren op vragen, nemen wij graag van u over.

YOUTUBE

Heeft u plannen om Youtube te gebruiken om meer van uw bedrijf te laten zien. Ook hierbij kunnen wij helpen met het managen daarvan. Video is een vak apart en daar sparren we dan ook graag met je over.

TWITTER

Korte updates om te laten zien wat er gaande is binnen je bedrijf? Twitter is nog steeds erg groot en kan van waarde zijn voor je bedrijf. Benieuwd hoe en wat? Let us know!

.

ANDERE SOCIAL MEDIA?

Er zijn nog meer social media netwerken en wellicht staat het medium waar jij je op richt hier niet tussen. No worries! Vraag het ons en waarschijnlijk kunnen we je daar ook gewoon bij ondersteunen.

LAAT ONS JE HELPEN!