CONTENT

STRATEGIE

EERSTE CONTACT

Natuurlijk begrijpen we dat je vragen hebt. Het lijkt wellicht een grote stap om hulp in te schakelen van content professionals om je verder te helpen. Je kunt ons altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen via 0614849500 voor meer informatie. Wil je dat wij je terugbellen? Laat een berichtje achter via ons contactformulier!

BRAINSTORM

Allereerst zullen wij met jou gaan brainstormen. Wat zijn creatieve manieren om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten? Op welke manieren gaan we dit doen? Om dit proces zo goed mogelijk te doorlopen gaan we graag om tafel om zoveel mogelijk ideeën op te doen die wij dan kunnen uitwerken.

KERNWAARDEN/INPUT

Vervolgens bepalen we de kernwaarden van jouw bedrijf want jij kent je bedrijf uiteindelijk het beste. Het doorvertalen van deze kernwaarden naar de buitenwereld is uiteindelijk het uitgangspunt voor de strategie. Door ons meer te vertellen over jezelf, jouw bedrijf & business kunnen wij ons beter inleveren en krijgt de boodschap die we willen uitdragen meer lading. 100% zeker!

 

 

 

PLAN VAN AANPAK

Wanneer we bovenstaande zaken hebben vastgesteld zullen wij een plan van aanpak samenstellen. Wat willen we bereiken met de campagne? Hoe willen we dit bereiken en met welke middelen? Binnen welke tijd kunnen we wat verwezenlijken en wat kunnen we hierin van elkaar verwachten.

PLANNING

In het plan van aanpak nemen we een content kalender op. Content is een ander woord voor inhoud en dit houden we graag overzichtelijk. Hierin kunnen we zien welke content we gaan plaatsen, met welk doel en met welke boodschap. Zo heb jij een overzicht wat je wanneer kunt verwachten en weten wij wanneer jij bijzondere (commerciële data wilt gebruiken voor een plaatsing.

 

.

 

 

 

 

 

EVALUATIE

Aan het eind van iedere maand houden wij graag een gezamelijke evaluatie. Hoe verliep de samenwerking, het proces en het belangrijkste van alles; wat is het resultaat van de campagne?

Hierin wordt gekeken of de doelen zijn behaald, waar progressie behaald kan worden en of we wellicht aan andere knoppen moeten draaien om nog betere resultaten te behalen!

 

 

 

RAPPORTAGE

 

Natuurlijk houden we ook de evaluatie overzichtelijk en zullen we een rapportage laten zien met statistieken en resultaten van de afgelopen periode. Voor jou handig als naslagwerk en natuurlijk de ideale tool om progressie te kunnen meten!

 

 

PROGRESS & SUCCES

Meten = weten en daar weten wij alles van. Uiteindelijk nemen we alle feedback mee in een eventuele vervolgstap om jouw bedrijf naar een nog hoger plan te tillen. Progress & succes is waar wij naar streven en als we alle bovenstaande stappen goed doorlopen gaat ons dat samen zeker lukken!

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?