About Us

Wij zijn jouw content designers.

Daniël Janssen

Als online marketeer is Daniël essentieel voor veel zaken die niet direct op de voorgrond zichtbaar zijn. Analytisch vermogen, testen, verbeteringen doorvoeren en uiteindelijk de perfecte balans vinden is waar hij het voor doet.

Jordi Sloots

Als marketing professional probeert Jordi altijd voor iedereen een win-win situatie te creëren. De visie van een merk doorvertalen in content ziet hij als de ultieme uitdaging!

Persoonlijk

Een persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk. Wij gaan uiteindelijk jouw strategie uitdragen naar een groter publiek. We leren elkaar dan ook graag kennen!

Kennis

Wij bundelen onze kennis graag met jouw visie om tot het beste resultaat te komen. Onze kennis & kunde combineren met uw kernwaarden zullen tot mooie resultaten leiden.

Creativiteit

Als content creators zijn wij expert in het maken van unieke content. Telkens vernieuwend zijn is datgene waar wij naar streven om uw bedrijf een langdurige boost te geven!

Doelgericht

Wij proberen altijd aan de lange termijn te denken, maar kunnen zeker ook op korte termijn resultaten realiseren. Samen doelgericht te werk gaan zien wij als mooie uitdaging!

Don't Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working together, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!
Contact Us